Gavedryss til Friskus IL

Tirsdag 30/12-2014 ble Sigbjørn «lokket ut» på leting etter nye lokaler til Ungsprut aktivitetene våre. Vi måtte rett før jul ut av lokalene vi har holdt til i på Skreia, og letingen etter nye lokaler er i gang. Christian Solberg har stilt til rådlighet verkstedet på gården sin, og lurte Sigbjørn til å komme for å se på dette samtidig som han ble tatt med på en rundtur i Kolbu for å besøke andre gårder og se på lokalene deres. Etter turen Kolbu rundt endte de opp hos Solberg og  porten til verkstedet åpnet seg da Sigbjørn kjørte opp forran den. Vel innenfor ventet et oppbud bestående av to journalister, Bjørn Iversen og Chris Bjelke fra Gjensidigestiftelsen og ordfører Hans Seierstad.

Styrerleder Bjørn Iversen fra Gjensidigestiftelsen holdt en liten tale om stiftelsens formål og argumentene for å tildele akkurat Friskus IL midler på 350.000

Ordfører Hans Seierstad i Østre Toten kommune, snakket om den inmponerende jobben Friskus IL gjør ved omvendt intergrering og om et godt samarbeid mellom kummunen og Idrettslaget.

Til slutt overrakte Chris Bjelke, områdesjef for Gjensidigestiftelsen i bla Buskerud , en sjekk på 200.000 for aktiviteter Friskus har hatt ved deltagelse på ulike arrangementer fylket.