Snøsprut – et vinterarrangement for alle.

Snøsprut - et vinterarrangement for alle.

Friskus IL har i samarbeid med Lions og kulturkontoret v/ Kari Kveine og Tone Hornnes, Frivillighetssentralen v/Anne Beate Bakken, LePro v/ Anne Kristine Rebne og HIB v/Marte Bjerkengen gleden av å invitere til:

Snøsprut – et vinterarrangement for alle, som vil bli avholdt i Karidalen Skisenter, 

11.03-16 kl 11:00-14:00

Dette er et arrangement hvor alle er velkomne til å prøve ulike aktiviteter som ski (skiskole) og truger, kanefart v/dølahestlaget, kjøretur i slede etter ATV m.m. Det blir satt opp grillsteder hvor det blir servert saft og kaffe. 

Friskus IL stiller også med vedfyrte gammer som varmestuer. Det er også toalettfasiliteter på stedet. 

Om Friskus IL

Friskus driver med mange spennende aktiviteter hvor omvendt integrering praktiseres. Vi kan nevne Vannsprut med båtkjøring, tubekjøring, vannski, kanopadling, fisking m.m. Snøsprut med beltekjøring, alpint, overnattingsturer i lavvo, pilking, curling m.m. Snøsprut med aking, beltevognkjøring, etc. Ungsprut er Friskus IL´s siste prosjekt hvor barn og ungdom deltar på klubbkveld en gang i uken, der mekking på biler og div kjøretøy er i fokus.