Snøsprut suksess i Karidalen!

Snøsprut suksess i Karidalen!

Ca 400 stk tok veien til Karidalen i strålende solskinn, når Friskus IL i samarbeid med Lions, Lepro, Frivillighetssentralen og kulturkontoret i dag hadde invitert til: «Snøsprut – et vinterarrangement for alle». 

Friskus IL praktiserer omvendt integrering i praksis, det vil si at vi tilrettelegger aktiviteter for funksjonshemmede slik at funksjonsfriske også finner glede i å delta. Dagens aktiviteter var virkelig en suksess for alle og enhver, vi kan nevne blant annet kjøring med scooter og beltevogn, ski, truger og aking m.m.

Flinke elever fra Lena videregående skole hjalp til på de forskjellige aktivitetene. Bonderudbakken barnehage tok også turen for å delta. Morsomt å se en så enorm interesse for arrangementet, dette må gjentas! 

Om Friskus IL

Friskus driver med mange spennende aktiviteter hvor omvendt integrering praktiseres. Vi kan nevne Vannsprut med båtkjøring, tubekjøring, vannski, kanopadling,fisking m.m. Snøsprut med beltekjøring, alpint, overnattingsturer i lavvo, pilking, curling m.m.