Oppdatering Friskus Il etter brannen på melkefabrikken på kapp 11.11.20

Etter brannen på Kapp Melkefabrikk, har vi vært uten fast tilholdssted. Dette betyr at vi er » husløse» og må dessverre begrense prosjektene våre. Ungsprut og Girlpower er dessverre rammet, og satt på vent til nye lokaler er på plass. Alt vårt utstyr er nå satt på lagring rundt på bygda.

Vi jobber med å finne nye lokaler, men det viser seg å ikke være så enkelt. Vi har vært rundt om å sondert terrenget, og har funnet lokale som er av stor inntresse, men vi får ikke avklaring på dette før nærmere våren.

Vi kommer til å gjennomføre 3-4 vinteraktiviteter selv om tilbudet vårt blir noe redusert.

Er det noen som har tips til oss om leie av lokaler i Østre Toten kommune, eller noe i nærheten?

Sender også en takk til May Liss Roen og Trond Haugen for leie av midlertidig lokaler.

Mvh Styret Friskus Il