Renotec

renotec

Friskus IL har fått muligheten til å sette ut containere for innsamling av tekstiler, sko og leker.

Dette vil gi oss muligheter til å utvide tilbudene Friskus IL allerede har takket være midler fra bla. Gjensidige Stiftelsen sier primus motor Sigbjørn Sørlie i Friskus IL. Vi håper alt fra medlemmer til næringslivet i GLT kommunene ønsker å være med å støtte opp og bruke containerne som vil dukke opp på strategiske plasser. Ledige plasser til containerne håper vi også publikum kan tipse oss om via epost friskusil@yahoo.com.

Renotec Tekstiler er ett foretak som i dag gir flere lag og foreninger muligheten til å spe på klubbkassene. Daglig leder Ragnar Thon i Renotec Tekstiler sier at i tillegg til å ta imot klær, sko og andre tekstiler har vi også mulighet til å ta imot møbler og lignende ifra for eksempel overskudd ved flytting, avvikling av firmaer eller dødsbo. Disse artiklene blir samlet inn, sortert, rengjort og sendt videre til egne butikker i Polen. Grunnen til at vi ønsket å gi Friskus IL muligheten til dette er at vi ser de har tilbud til alle aldersgrupper, handicap og bakgrunn og ser dermed at de har muligheten til å forvalte dette på en ønskelig måte.