uljhwvckke9ibznkic07

I helgen arrangerer Friskus IL «vannsprut» i kjent stil på Hekshusstranda på Kapp. Kom å delta på spennende aktiviteter som passer for alle! Tahir Hussain mest kjent fra dokumentaren Den Store Styrkeprøven, skal prøve seg på vannski, dette til tross for at han er blind.

Lørdag 23. august vil Tahir Hussain være tilstede og delta på aktiviteter i «Tahir lekenes ånd”. Han er også kjent fra media – og ”Tahir lekene”. Tahir er blind, men har likevel syklet Trondheim-Oslo. På lørdag skal han for første gang i livet prøve ”tubekjøring”.

Det vil være mulighet for å låne en såkalt blindemaske for å oppleve verdenen som blind og erfare hvordan det er.

Denne helgen vil det også være demonstrering av actionrullestolen Der Ziesel. En beltedrevet offroader som er batteridrevet og har en toppfart på 35 km/t.

Det blir båttur for alle, også rullestolbrukere. Det blir vannski, sitvannski, én eller tomannstuber, Flyer, tomanns kano, og 11 fots jolle. Prøv våre nye Blocart (seiling på land). I tillegg er det en
flott strand å bade på i tilknytning til vannskianlegget.

Vannsprutdager for alle 2014 arrangeres på Hekshusstranda camping:

Fredag 22 august kl 17.00 – 20.00
Lørdag 23 august kl 12.00 – 18.00
Søndag 24 august kl 12.00 – 18.00

Møt opp på Vannskibrygga på Hekshusstranda Camping på Kapp, Østre Toten.