Problemer med faktura

Hallo alle sammen!
Vi har nå sendt ut faktura, dette gjelder kun dere som får den på mail, de som får per post rakk vi ikke å sende ut før vi oppdaget feilen. Men på grunn av tekniske problemer med vårt nye faktura program måtte vi kjøre kreditnota på dette, om noen av dere rakk å betale så vil pengene komme tilbake på konto om kort tid!

Ny faktura vil komme per post/epost via en mer kjent platform for vår del om få dager!

Beklager for ulempen, men ingen/svært få ble berørt av dette!

Om Friskus IL

Friskus driver med mange spennende aktiviteter hvor omvendt integrering praktiseres. Vi kan nevne Vannsprut med båtkjøring, tubekjøring, vannski, kanopadling,fisking m.m. Snøsprut med beltekjøring, alpint, overnattingsturer i lavvo, pilking, curling m.m.   Snøsprut med aking, beltevognkjøring, etc.