Gjensidigestiftelsen
Gjensidigestiftelsen
Les mer
Friskus IL er meget takknemlige for at vi har Gjensidigestiftelse som hovedsponsor. De har bidratt med betydelige økonomiske midler som er helt avgjørende for at Friskus IL. praktiserer Gjensidigstiftelsens hovedmålsetting: Prosjektene skal fremme trygghet og helse. Dette skal skje i samsvar med stiftelsens grunnverdier som er ”Forebyggende – Utviklende – Aktivitetsskapende – Samfunnsbyggende”.
Hekshusstranda camping
Hekshusstranda camping
Les mer
Første sesong på Hekshusstranda camping var sommeren 1958. Drivere/grundere Ruth og Øyvind Børresen dreiv plassen i 50 år. Bygde den opp smått om senn. Stein på stein og utvidet sakte men sikkert med de små hyttene. Til Ol i 94 ble 3 hytter med dusj og wc bygget. Plassen har hatt forskjellige drivere fra 98 og frem til 2011 da May Liss Roen tok over.
Mjøsa modelflyklubb
Les mer
Klubben skal arbeide for å skape et tilbud for alle. Små og store fly. Gjør som du vil og respekter andres valg. Unge og gamle modellflygere. Det sosiale skal vektlegges. Ofte er det like viktig som flyging. Å være alene på flystripa er ikke artig. Kverulering på forumet vil kunne medføre utestengelse
Frivilligsentralen Østre Toteen
Frivilligsentralen Østre Toteen
Les mer
Frivilligsentralen i Østre Toten finner du på Lena Stasjon, og du er velkommen til å ta turen innom! Se vår kalender og oversikt over aktiviteter lenger ned på denne siden.
Lions Østre Toten
Lions Østre Toten
Les mer
Østre Toten sin lokale Lions klubb, vi driver frivillig humanitær arbeid, primært lokalt, men også nasjonalt og internasjonalt
Spiskammeret Mat og tradisjoner
Spiskammeret Mat og tradisjoner
Les mer
Siden starten i 1999, har Spiskammerset Selskapsmat AS blitt en stor aktør innen catering og event på Østlandet. Fra våre moderne lokaler sentralt plassert i Follo, leverer vi mat til hele stor Oslo og videre ut i Akershus, Østfold og Vestfold. Våre kokker kommer fra flere av de beste spisestedene i Oslo, og med deres erfaring og kunnskap leverer vi kreativ og velsmakende mat med det beste av norske og internasjonale råvarer som tilberedes fra bunnen av. Spiskammerset Selskapsmat leverer alt fra snitter til 8 – 9 retters menyer. Vi leverer små og store selskaper, jubileer og firmafester. Vi lager alle typer mat som koldtbord, fingermat, lunsjer eller skreddersydde retter til spesielle arrangementer.
Godshuset - Lena
Godshuset - Lena
Les mer
Ungdomssenter i Lena - Jernbanegata 9, 2850 Lena
Sletta Vel
Sletta Vel
Les mer
Om Sletta velforening Velforeningen har som mål å skape en møteplass for mennesker i alle aldre. Sletta Vel arbeider for å skape sosial tilhørighet. Dette gjør vi gjennom å arrangere aktivitetsdager for barn og unge, fester, kunst/salgsutstillinger, konserter, skidager med mer. Vi leier ut lokalene til fester, møter brylluper med mer. Se www.slettavel.com for mer informasjon.
Østre Toten Røde Kors
Østre Toten Røde Kors
Les mer
Øste Toten Røde Kors mobiliserer frivillighet gjennom rednings- og beredskapsarbeid, og ressursgrupper med omsorgsaktiviteter.
Villtotningen Villmarksklub
Villtotningen Villmarksklub
Les mer
En villlmarksklubb for alle, med fokus på å tilby barn og unge et trygt og læringsrikt fritidstil
Previous
Next

Del dette: